Ilustracna_grafika10
Skúsenosti
Ako si správne vybrať softvér pre firmu?

Pokúsime sa priblížiť problematike výberu softvéru a na základe našich skúsenosti vám poradiť ako postupovať.

Zaoberáme sa vývojovom softvéru na mieru od roku 1997 a postupujeme vždy od analýzy až po implementáciu a podporu. Zo skúsenosti vieme, že prvým krokom k vytvoreniu úspešného riešenia je pochopiť klientov súčasný biznis proces.

Práve pochopenie súčasného biznis procesu nám umožňuje navrhnúť a naplánovať ten budúci s informačným systémom. Začneme preto analýzou súčasného stavu a ukážeme vám aj ako postupovať pri návrhu procesov s podporou informačného systému na konkrétnom príklade.

čítať viac »
SharePoint grafika2
Skúsenosti
Tvorba SharePoint aplikácií

V spoločnosti Partner Soft  poskytujeme služby vývoja v technológii SharePoint. Využitím flexibility SharePointu vytvárame riešenia, ktoré podnecujú používateľov k spolupráci a pomáhajú tisícom zamestnancov úspešne plniť svoje úlohy.

čítať viac »
Skúsenosti
Systémová integrácia

Informačný systém sa obvykle skladá z množstva rôznych aplikácií. Na to, aby tieto aplikácie spolu mohli komunikovať, musí medzi jednotlivými časťami existovať rozhranie. Otvorenosť systémov Rôzne aplikácie,

čítať viac »
Skúsenosti
Vývoj softvéru na mieru

Spoločnosti, ktorých konkurenčná výhoda pramení práve z odlišností procesov či už vo výrobe, alebo riadení, sa na softvérovom trhu nestretávajú s takou ponukou softvérových riešení, ktorá by im pomohla využiť potenciál takejto konkurenčnej výhody, práve naopak.

čítať viac »
Skúsenosti
Čo je to konto Microsoft?

Po prihlásení sa do svojho konta Microsoft máte úplný prístup k prémiovým službám spoločnosti Microsoft. Ako používate tieto služby, máte konto Microsoft: Outlook, Office, Skype, OneDrive, Xbox Live, Bing,

čítať viac »
Ak máte otázku, radi odpovieme! Stačí ak nám necháte správu.Nas_team2